Yleinen

Kevättalkoot

Saaran tallilla talkoillaan lauantaina 21.5.2022 klo 16 alkaen. Siivotaan roskat ja löydetään talven aikana lumeen kadonneita puhelimia. Mukaan voi ottaa omat haravat, työhanskat ja tietysti iloista mieltä. Grilli ja kahvipannu ovat kuumana. Tervetuloa!

Saaran talli 50v.

2021 on Saaran tallin juhlavuosi. 1971 ratsastuskoulutoiminta alkoi Kiviniemessä, kun Saara ja Reino ostivat Hiukkavaaran kasarmin hevoset. Kiviniemen jälkeen toiminta siirtyi Kuivasjärvelle Liikasentielle ja 1985 nykyiselle paikalleen Kuivasjärven Aaltokankaalle. 2011 talli vietti nelikymppisiä ja Saara totesi, että työtä täytyy tehdä edelleen niin saadaan viettää viisikymppisetkin. Työtä on tehty ja 2020 SRL myönsi Saaralle kultaisen ansiomerkin pitkästä, hevosurheilun hyväksi tehdystä työstä. Monet sukupolvet ovat aloittaneet ratsastusharrastuksen Saaran tallilla. Osalle ratsastuksesta ja hevosista on tullut elinikäinen harrastus, osa on päätynyt hevosalan ammattilaisiksi asti.

Onnea Saaran talli 50v.!

Saaran talli 50v.(2)

 

HYVÄT RATSASTAJAT, RATSASTAJIEN VANHEMMAT JA MUUT TALLIALUEELLA LIIKKUVAT

Hevosurheilualueella on useita talleja ja paljon hevosia. Useimmat hevoset ovat tottuneet autoihin, mutta muistutamme silti autoilijoita pitämään ajonopeudet maltillisina tallialueella. Yhteisillä teillä ja piha-alueilla hevonen ohitetaan rauhallisesti ja tasaisella nopeudella mahdollisimman etäältä.

Tallin parkkipaikalla on huomioitava, että väylät talliin ja maneesiin sekä maastoreitille pysyvät vapaina.

Jalankulkijat, pyöräilijät ja ratsukot muistavat asianmukaiset heijastimet pimeällä.

Oulu-Riders ry hallitus

Saaran talli

Talli Facebookissa & Instagramissa

 Saaran Talli Facebookissa.

Instagramissa @saaran_talli

Tallin elämää voi nyt seurata myös Facebookin & Instagramin sivulla.

Käy tykkäämässä ja seuraamassa!