KORONAOHJEISTUKSIA JA JOULUN AJAN OHJELMA

Joudumme valitettavasti laittamaan hoitohevostoiminnan taas joksikin aikaa tauolle ja rajoittamaan paikalla olevien henkilöiden määrää. Tallille ei siis ylimääräisiä ihmisiä, paikalle saa tulla ainoastaan tunneille tulevat ratsastajat + lapsella 1 huoltaja! Kavereita ei oteta tallille mukaan tunteja katsomaan.

Muistakaa myös pitää huolta turvaväleistä ja käyttäkää sisätiloissa maskia.

Joulukuu menee tallin osalta seuraavasti:
❄ Tiistaina 14.12 on tallin hevosilla rokotus, jonka takia TALLI ON KIINNI ti-to 14-16.12! Eli tiistaina, keskiviikkona ja torstaina EI VAKIOTUNTEJA, jotta hevoset saavat pienen rokotusloman. Rokotusloman jälkeen loppuviikko tunnit normaalisti, mutta luvassa hyvin kevyitä tunteja.
❄ Jouluviikolla tunnit normaalisti tiistaista torstaihin, jouluviikonloppu eli pe-su 24-26.12 TALLI SULJETTU, EI VAKIOTUNTEJA. Muistakaa perua hyvissä ajoin ratsastustunnit, jos ette pääse joulun alla/joulun jälkeen ratsastustunneille.
❄ Tunnit normaalisti ti-to 28-30.12.
❄ Uuden vuoden aattona 31.12 järjestetään perinteiset uuden vuoden maastot, joista julkaisen tarkemmat aikataulut ja ilmoittautumiset myöhemmin. EI VAKITUNTEJA.
❄ Lauantaina 1.1 TUNNIT NORMAALISTI, peru tuntisi hyvissä ajoin jos et pääse tulemaan.